Een knappe website met CraftCMS

Websites & applicaties

Een volledige applicatie met CMS-systeem, klantenportaal en nog zoveel meer om uw onderneming en haar klanten de juiste ondersteuning te geven.

Vraag een offerte aan

Met onze ervaring in CraftCMS, Nuxt en andere headless/API oplossingen kunnen we uw onderneming digitaal vormgeven door een aantrekkelijke en overtuigende website te bouwen. Net zo uniek als uw bedrijf, voorzien we de nodige technische aspecten om uw website op een originele manier te presenteren. Niet enkel werken we een mooi design uit, ook halen we zoveel mogelijk data uit uw ERP-systeem, waardoor bijvoorbeeld productconfigurators op uw pagina mogelijk zijn. Dit doen we voor uw smartphone, tablet of kiosk in je winkel.

We bouwen een volledige applicatie met alsook een CMS-systeem, klantenportaal en nog zoveel meer om uw onderneming de juiste ondersteuning te geven.

Ontdek hier al onze diensten en mogelijkheden.

Websites & applicaties,
ook iets voor uw onderneming?

Laten we samen kijken hoe Alpine Digital uw onderneming kan digitaliseren en versnellen.

Hoe gaan we te werk?

Websites & applicaties is afhankelijk van je onderneming. We nemen het voortouw om te starten met een verkennend gesprek en juiste analyse.

Bespreek de mogelijkheden arrow_downward
Image of Verkennen & analyseren 1

Verkennen & analyseren

We starten met een analyse van uw huidige digitale processen. Hierdoor leren we meer over het bedrijf en wat belangrijk is voor u een uw klanten. Samen bespreken we de doelstellingen en mogelijkheden om uw bedrijf optimaal en nóg meer te digitaliseren.

Image of Ontwikkelen van software 2

Ontwikkelen van software

Nadien starten we bij Alpine digital met de ontwikkelingsfase van uw digitale processen. Uiteraard doen we elke stap in samenspraak met u zodat we samen tot het beste resultaat komen. We zorgen in de meeste gevallen voor een koppeling tussen al uw huidige platformen, zodat u zo min mogelijk nieuwe (software)systemen moet aankopen. Op deze manier ontwikkelen we een optimaal en kostenefficiënt resultaat voor uw bedrijf.

Image of Opleiding & opvolging 3

Opleiding & opvolging

Wanneer de implementatie gebeurt zorgen wij voor een goede opleiding van uw werknemers; Zo kan iedereen binnen uw bedrijf snel van start met de nieuwe ontwikkeling. Voor aanpassingen, updates of eender welke vraag zijn onze experten slechts één telefoontje verwijderd voor een vakkundige dienstverlening.