Craft CMS

Expertise in Craft CMS

Alpine Digital is expert in Craft CMS websites en webshops. Daarnaast gebruiken wij Craft CMS ook voor op maat gemaakte software voor u bedrijf.

Craftcms}

Klanten komen vaak met vragen naar ons om op hun website iets specialere dingen te doen. Het gaat dan vaak niet om hetgeen wat de gebruiker te zien krijgt, maar vooral op alles wat achter de schermen gebeurt. Uiteraard wil de beheerder van de website dat die complexiteit op een eenvoudige manier wordt weergegeven. Om dit te verwezenlijken is een CMS (content management System) de beste oplossing. Bij Alpine Digital kiezen wij al meer dan 6 jaar voor Craft CMS.

Er zijn heel wat CMS’en voorhanden die een bepaald doel nastreven. Craft zorgt er voor dat je alles op maat kan vormgeven, volgens de specifieke wensen en dit alles eenvoudig weergegeven.


Wat klanten zeggen

Fantastisch team om een webshop mee op te bouwen. Zelfs voor de ' leken ' onder ons wordt alles mogelijk. Van stap 1 tot realisatie en opvolging ... . Goede en vlotte communicatie met vaste aanspreekpartner. Alles in huis ! Techniciteit, inzicht, commercieel, design en knowhow. Kortom een topteam en echte aanrader. Aarzel niet, heb geen drempelvrees, zij maken hoe jij het ziet !

Alpine Digital is een echte partner voor maatwerk software. Ze hanteren een non nonsense aanpak en gaan kijken wat voor hun klant de beste oplossing is voor het probleem. Zeer fijne en casual samenwerking.

Craft CMS

Bij Alpine Digital hebben we expertise in het bouwen van websites in Craft CMS

Zelf pagina's bouwen

Bouw zelf je website uit met onze custom pagebuilder.

Wereldwijd bereik

Bereik een breder publiek, verhoog klantenpotentieel, ook buiten de lokale markt.

24/7 verkopen

Altijd open voor verkoop, verhoogt kansen en omzet, ongeacht de tijd of locatie.

Software verbinden

Automatisch het winkelmandje vullen of verbinden met je ERP

Koppelen met software

Onze software kan worden gekoppeld aan populaire platformen zoals Teamleader, Exact Online en meer.

Craft Commerce

We hebben expertise in het bouwen van Craft Commerce webshops

Data centraliseren

Beheer al uw productinformatie op één plek

Flexibel en modular

Craft CMS biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en modulariteit, waardoor je de mogelijkheid hebt om content en functionaliteiten eenvoudig aan te passen en uit te breiden.

Custom fields field layout instructions and conditional fields

Gebruiksvriendelijk content beheer en SEO

De intuïtieve interface van Craft CMS maakt het eenvoudig voor redacteuren en contentbeheerders om content te beheren zonder technische hindernissen. Tegelijkertijd is Craft CMS ontworpen met aandacht voor SEO-best practices, waardoor je website gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines.

Live preview 3 7

API voor Integratie en Uitbreidbaarheid

Craft CMS biedt een krachtige API, waarmee je gemakkelijk content kunt uitwisselen met andere applicaties en platforen. Hierdoor kun je jouw website naadloos integreren met andere systemen en toepassingen: let's go headless!

Commerce dashboard

Assets field}

De makers van Craft CMS willen absoluut de gebruiksvriendelijkheid nastreven, maar willen het ook mogelijk maken dat developers op een eenvoudige manier uitbreidingen kunnen aanbrengen. Dat is een visie die Alpine Digital ook nastreeft. Zo wordt het niet alleen mogelijk om complexe projecten te ontwikkelen, maar wordt het creatieve proces ook niet beperkt. “Alles” is mogelijk.

Wat kan dit concreet voor jou als klant betekenen? Wel, je kan de Craft website volledig aanpassen aan de visie van jouw organisatie, je kan vertellen wat je wil en hoe je dat wil zonder te moeten inboeten aan technische beperkingen.

Hiervoor gaan wij samen met jou bepalen welke types, velden en relaties nodig zijn om dit op de wereld te zetten. Dit alles kan dan ook oneindig veel gecombineerd worden, waardoor het mogelijk wordt om gelijk welke content weer te geven, zonder te moeten inboeten aan eenvoud een gebruiksvriendelijkheid.

Voordelen van Craft CMS

Live preview

Als content manager heb je de mogelijkheid om gebruik te maken een zogenaamde ‘live preview’ waardoor je de aanpassingen die je hebt gemaakt, instant kan zien zonder dat je deze moet opslaan en publiceren voor de bezoekers. Je kan hierdoor dus eerst alles verkennen en samenstellen voordat je de pagina effectief publiceert.

Meerdere websites en vertalingen

In België is het vanzelfsprekend dat je de website in meerdere talen voorziet. Iets dat in de meeste landen niet zo is. Ook hier hebben de makers aan gedacht, waardoor het makkelijk is om je website zowel in het Nederlands, Frans als in het Engels te voorzien.Stel dat je na verloop van tijd een tweede of een derde website wil opzetten. Wel ook dit kan heel eenvoudig binnen dezelfde installatie.

Connecteren met andere software

Staat de data die je wil gebruiken op een andere plaats, zoals bijvoorbeeld een bepaald CRM of ERP systeem? Door de vrijheid die je binnen Craft krijgt, zijn dergelijke integraties zo goed als altijd mogelijk.

Webshop en betalingen

Wil je toch liever een webshop? Ook daar heeft Craft een oplossing voor. Met Craft Commerce wordt het onderhouden van je producten, het opvolgen van bestellingen en versturen van de orders geen opgave meer. Online betalingen gebeuren via Mollie of een provider naar keuze.