Webshop Website Consultancy

Een webshop voor Ridley

High performance bikes

Ridley is een Belgische fietsenfabrikant die bekend staat om zijn innovatieve en high-performance fietsen, gebruikt door professionele wielrenners over de hele wereld, waaronder Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel.

Kanzo ridley
Ridley cover}

Ridley is een Belgische fietsenfabrikant die bekend staat om zijn innovatieve en high-performance fietsen. De fietsen van Ridley worden gebruikt door professionele wielrenners over de hele wereld, waaronder Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel.

Tot voor kort had Ridley een website die niet aan de verwachtingen voldeed. De website was verouderd en moeilijk te gebruiken. Dit was een probleem voor Ridley, omdat ze hun website wilden gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en hun bestaande klanten te informeren over hun producten.


Een marketing machine

De nieuwe website van Ridley is meer dan alleen een website. Het is een marketing machine die Ridley helpt om hun producten te promoten en hun klanten te bereiken.

De website heeft een aantal functies die Ridley helpen om hun marketingactiviteiten te verbeteren. Deze functies omvatten:

  • Een krachtige zoekfunctie die klanten helpt om de producten te vinden die ze zoeken.
  • Een uitgebreide blogsectie met informatie over fietsen, wielrennen en Ridley.
  • Een online configurator waarmee klanten hun eigen Ridley-fiets kunnen samenstellen.
SBIFRSRID022 image6 2048x

Resultaten die winnen

De nieuwe website van Ridley heeft een aantal positieve resultaten opgeleverd. De website heeft:

  • Het aantal bezoekers aan de website verhoogd.
  • Het aantal leads en verkopen verhoogd.
  • De klanttevredenheid verbeterd.

De website helpt Ridley om hun producten te promoten en hun klanten te bereiken. De website is een belangrijke factor in het succes van Ridley.

SBIKAFRID183 image6 2048x

Winnaars

Wereldwijd bereik

Bereik een breder publiek, verhoog klantenpotentieel, ook buiten de lokale markt.

24/7 verkopen

Altijd open voor verkoop, verhoogt kansen en omzet, ongeacht de tijd of locatie.

Een online productconfigurator

De klant kan zelf een product naar wens samenstellen.

Unieke personalisatie

Wasombouw biedt ongeëvenaarde personalisatiemogelijkheden, inclusief accessoires en volledig aanpasbare indelingen.

Screenshot 2023 11 06 at 23 53 38}

Alpine Digital, een Belgisch softwarebedrijf, werd ingeschakeld om de website van Ridley te moderniseren. Alpine Digital heeft een nieuwe website gebouwd die gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, waaronder Vue.js en Craft CMS.

De nieuwe website is een grote verbetering ten opzichte van de oude website. De website is nu modern, gebruiksvriendelijk en responsive. De website is ook verbonden met een aantal andere systemen, waaronder het PIM-systeem Akeneo en het CRM-systeem Microsoft Dynamics.

Gerelateerde diensten

Websites

Bij Alpine Digital bouwen we websites en webshops om uw bedrijf via online groei te stimuleren. Kies uit een basis webshop of op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer
Screenshot 2023 11 06 at 15 24 15

Apps

Wiij bouwen op maat gemaakte mobiele apps en desktop applicaties voor je bedrijf. Bied een unieke gebruikerservaring aan je klanten en werknemers.

Lees meer
Webapp

Webshops

Bij Alpine Digital bouwen we websites en webshops om uw bedrijf via online groei te stimuleren. Kies uit een basis webshop of op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer
Orkam preview