Software op maat van je bedrijf

Alpine Digital denkt mee over de ROI van de software van je bedrijf. Of het nu gaat om een standalone applicatie of een koppeling met andere software.

Ik heb nood aan software
Op maat van je bedrijf
Gratis adviesgesprek
Een babbel binnen de werkweek

Wanneer kiezen voor software op maat?

Je organisatie groeit en verschillende Excel bestanden op de server beginnen aan hun limiet te geraken. Je doet nog veel repetitieve taken waar software dit zou kunnen automatiseren. Bovendien worden er nog veel documenten op papier uitgewisseld en eigenlijk zou je dit willen digitaliseren. Je hebt echter al veel bestaande software bekeken, maar steeds lijkt er wel iets mis mee te zijn of sluit het niet aan met wat je eigenlijk nodig hebt.

Spreadsheet

Bedrijfsprocessen digitaliseren

Teveel handmatig werk... Klinkt dit (deels) herkenbaar? Dan is software op maat mogelijk een goede oplossing voor jouw organisatie. Met software op maat heb je de mogelijkheid om elk bedrijfsproces volledig naar wens te digitaliseren. Bovendien ben je achteraf eigenaar van de software en zit je vanaf dan niet met torenhoge licentie kosten per gebruiker.

Steeds meer bedrijven kiezen opnieuw voor software op maat om het verschil te maken in hun organisatie.

Screenshot 2023 11 14 at 14 02 49

Je software doet net niet wat je wilt

Je hebt wellicht reeds heel wat software pakketten, maar ze doen net niet dat ene wat heel wat werk zou besparen. Of je software leeft langs elkaar door en communiceert niet met elkaar? Geen probleem! Bij Alpine Digital zijn we expert in het verbinden van software, zoals o.a. Teamleader, Exact, Adsolut, Sage BOB, Comanage, ...

As400

Hoe gaan we te werk?

1. Analyse en budgetbepaling

We starten met een analyse van je huidige bedrijfsprocessen. Hierdoor leren we meer over het bedrijf en wat belangrijk is voor jou en je klanten. Samen bespreken we de doelstellingen en mogelijkheden om je bedrijf optimaal en nóg meer te digitaliseren. Daarbij volgt ook een uitgebreide budgetbepaling van de projectkosten.

Screenshot 2023 05 07 at 16 21 31

2. Prototype bouwen en testen

Op basis van de gemaakte analyse van de bedrijfsprocessen starten we met ontwikkelen. We werken eerst een prototype uit zodat we snel eerste testen kunnen uitvoeren. Na bijsturing en goedkeuring van het prototype start de eigenlijke ontwikkeling.

Screenshot 2023 08 29 at 00 23 47

3. Development & testing

Tijdens het development proces doen we elke stap in samenspraak zodat we samen tot het beste resultaat komen. We zorgen in de meeste gevallen voor een koppeling tussen al je huidige platformen, zodat je zo weinig mogelijk nieuwe (software)systemen dient aan te kopen. Op deze manier ontwikkelen we een optimaal en kostene!ciënt resultaat voor jouw bedrijf.

Brecht en gert

4. Opleiding, lancering & permanente ondersteuning

Wanneer de implementatie gebeurt, zorgen wij voor een goede opleiding van je werknemers. Zo kan iedereen binnen het bedrijf snel van start met de nieuwe software op maat. Voor aanpassingen, updates of eender welke vraag zijn onze experten slechts één telefoontje verwijderd voor een vakkundige dienstverlening.

PXL 20230921 1234152052

Enkele voordelen

Koppelen met software

Onze software kan worden gekoppeld aan populaire platformen zoals Teamleader, Exact Online en meer.

Tijd besparen

Automatisering van offertes, werkorders en voorraadbeheer.

Nauwkeurigheid vergroten

Fouten minimaliseren en prijsberekeningen optimaliseren

Kosten besparen

Beperk operationele uitgaven, optimaliseer huur- en personeelskosten.

Onze klanten getuigen

Met Bipro hebben we enkele klanten doorverwezen naar alpine digital voor het uitwerken van hun oplossing op maat. Alle klanten zijn tevreden en hebben een goede oplossing verkegen! Dan zijn wij uiteraard bij Bipro ook tevreden van Alpine Digital :-).

De afgelopen 2 jaar hebben we intensief met Alpine Digital samengewerkt. Het voortschrijdend inzicht en de soepele werkhouding heeft ons toegelaten om een mooie oplossing uit te werken naar onze klanten. Dikke merci !

Enkele van onze oplossingen

Voor talloze bedrijven bouwden we software op maat van hun onderneming.

Configurators

Alpine Digital is gespecialiseerd in het bouwen van productconfigurators en biedt de mogelijkheid tot naadloze integratie met jouw webshop of ERP-systeem.

Lees meer
Wasombouw mac

PIM

De kleinste details over je producten, of het beheren van je inventaris, opslagplaatsen en automatisch op de hoogte blijven van lage voorraden.

Lees meer
PIM spelhuis

Alpine Stock

De kleinste details over je producten, of het beheren van je inventaris, opslagplaatsen en automatisch op de hoogte blijven van lage voorraden.

Lees meer
Voorraad ipad