Mobiele app

Een app voor op de werf

Een app voor de werknemers van Group Peeters: dagelijkse planning, werkorders, afwezigheid aanvragen en check in and out at work.

Webapp}


Group Peeters is een toonaangevend Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële reinigingen in heel Europa. Ze werden geconfronteerd met de uitdagingen van verouderde software en niet-gebruiksvriendelijke processen.

Alpine Digital ontwikkelde een Progressive Web App (PWA) op maat voor Group Peeters om deze uitdagingen aan te pakken.

De uitdagingen

Verouderde Software

Het bestaande softwareplatform was verouderd en niet meer in staat om de groeiende behoeften van het bedrijf bij te houden.

Efficiëntie

Hoewel werkorders niet volledig handmatig werden beheerd, was het proces niet gebruiksvriendelijk en leidde het tot vertragingen en fouten.

Offline Toegang

Arbeiders bevonden zich vaak op locaties zonder internettoegang, waardoor ze geen toegang hadden tot belangrijke informatie en documenten.

Informatiestroom

Het delen van handleidingen, nieuwsberichten en bedrijfsinformatie met alle werknemers was omslachtig en inefficiënt.

De oplossing: een app voor op de werf

Vernieuwd Systeem

We vervingen het verouderde softwareplatform en zorgden voor een naadloze connectie met hun bestaande data naar de nieuwe software, waardoor Group Peeters al hun waardevolle informatie kon behouden.

Efficiëntere Werkorderbeheer

We verbeterden het werkorderbeheerproces om het gebruiksvriendelijker en effectiever te maken, wat resulteerde in snellere verwerking en minder fouten.

Centraal Portaal:

We creëerden een centraal portaal waar werknemers online en offline toegang hebben tot werkorders, verlofaanvragen, planningen, en meer.

Offline Functionaliteit

De PWA slaat automatisch gegevens op zodra er verbinding is en synchroniseert deze wanneer er weer internettoegang is, wat offline toegang mogelijk maakt.

Informatiedeling

Handleidingen, nieuwsberichten en bedrijfsinformatie werden gestructureerd in de app geïntegreerd, waardoor werknemers snel toegang kregen tot relevante documenten.

Check-in-at-Work

De PWA stelde werknemers in staat om eenvoudig in te checken op locatie, wat de naleving van de regelgeving en het bijhouden van aanwezigheid vereenvoudigde.


Group 205}

Dankzij de op maat gemaakte PWA van Alpine Digital heeft Group Peeters, een vooraanstaand Belgisch bedrijf gespecialiseerd in industriële reinigingen in heel Europa, aanzienlijk geld en tijd bespaard. Het vernieuwde softwareplatform, gekoppeld aan hun bestaande data, heeft de operationele processen geoptimaliseerd, de tevredenheid van werknemers verhoogd en de naleving van regelgeving verbeterd.

Een straf resultaat

Tijdbesparing

Het vernieuwde werkorderbeheerproces en de gestroomlijnde software zorgden voor aanzienlijke tijdsbesparingen.

Efficiëntieverbetering

Arbeiders kunnen nu real-time toegang krijgen tot werkplanningen en instructies, waardoor de efficiëntie op de werkvloer is verbeterd.

Kostenverlaging

Door fouten te verminderen en administratieve processen te stroomlijnen, heeft Group Peeters kosten kunnen besparen.

Betere Communicatie

Nieuwsberichten en bedrijfsupdates bereiken nu alle werknemers snel en zonder vertraging.

Gerelateerde diensten

Websites

Bij Alpine Digital bouwen we websites en webshops om uw bedrijf via online groei te stimuleren. Kies uit een basis webshop of op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer
Screenshot 2023 11 06 at 15 24 15

Apps

Wiij bouwen op maat gemaakte mobiele apps en desktop applicaties voor je bedrijf. Bied een unieke gebruikerservaring aan je klanten en werknemers.

Lees meer
Webapp

Software op maat van je bedrijf

Alpine Digital denkt mee over de ROI van de software van je bedrijf. Of het nu gaat om een standalone applicatie of een koppeling met andere software.

Lees meer
Bedrijfssoftware