Stoneapp

Maatwerk voor echte vakmannen bij Lambrechts Nicolaers

Cover of Stoneapp
Client Lambrechts Nicolaers

Tegels, badkamers, parket, natuursteen, vloerverwarming, en nog zoveel meer. Het is een greep uit het aanbod van het Tongerse bedrijf Lambrechts Nicolaers. Door de enorme ontwikkelingen in de bouwsector heeft het bedrijf zich voornamelijk toegespitst op bouwprojecten op maat.

Door dit vakmanschap op maat is het enorm belangrijk dat de bestellingen correct doorgevoerd worden. Regelmatig kwamen er onduidelijke of zelfs onjuiste bestellingen binnen waardoor de administratieve medewerkers de klanten ter controle moesten opbellen, wat veel tijd en verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Om de administratieve medewerkers te ondersteunen én de concurrentie voor te blijven waren ze bij Lambrechts Nicolaers op zoek naar een applicatie die het gehele bestelproces automatiseert. Bij Alpine Digital ontwikkelden we speciaal voor hen een app waarin klanten bestellingen kunnen plaatsen, prijzen (op maat) kunnen raadplegen en een beeld van het verwachte eindresultaat kunnen bekijken.

De applicatie werkt in volgende flow:

  1. De klant configureert een product naar wens en krijgt meteen een 3D-model te zien. Bij elke aanpassing in de app krijgen ze een nieuw aangepast voorbeeld zodat ze zien hoe het eindproduct eruit zal zien, en hoeveel het hen gaat kosten.
  2. Wanneer ze tevreden zijn met de producten kunnen ze overgaan tot het bestellen, waar ze opnieuw een gedetailleerd overzicht van hun producten te zien krijgen met een geschatte leverdatum.
  3. Na het afronden van de bestelling wordt deze meteen doorgezonden naar het ERP-systeem van Lambrechts Nicolaers. Hier kunnen ze de bestelling raadplegen en doorgeven naar het nodige atelier, waar de producten gemaakt worden.

Met andere woorden zorgt deze applicatie voor een snellere en efficiëntere werking binnen Lambrechts Nicolaers, met minder zorgen voor hun klanten.

Oplossingen voor Stoneapp

We zorgen ondermeer voor de volgende oplossingen:

Hoe wij ondersteunen arrow_forward

Vertrouwen, transparantie & eerlijkheid

Voor Alpine Digital is het belangrijk dat we de juiste oplossing aanbieden voor uw onderneming. Daarom analyseren we eerst wat de behoefte en noden voordat we een strategie op maat uitwerken. Op deze manier voorzien wij voor u een kwalitatief en doelgerichte oplossing.

Hoe we te werk gaan arrow_forward