Software op maat Bedrijfssoftware

Resumo

Totaaloplossing op maat

Resumo, de innovatieve toepassing ontwikkeld door Alpine Digital, biedt een geïntegreerde oplossing voor het beheren van timesheets, facturatie, en financiële opvolging. Geschikt voor bedrijven die streven naar efficiëntie en nauwkeurigheid in hun bedrijfsvoering.

Technologische Superioriteit

Resumo.io is gebouwd met behulp van de nieuwste technologieën in webontwikkeling: Angular voor de frontend en Java voor de backend. Deze combinatie zorgt voor een robuuste, betrouwbare en gebruiksvriendelijke interface.

Screenshot 2024 01 25 at 14 33 12

Uitgebreide Integraties

Resumo.io integreert naadloos met diverse bedrijfsmanagementtools zoals Teamleader, Comanage en Yuki, waardoor het een flexibele oplossing is voor verschillende bedrijfsbehoeften.

Screenshot 2024 01 25 at 14 27 57

Aanpasbaarheid en maatwerk

Als beheerder van Resumo.io staat Alpine Digital klaar om maatwerkmodules te ontwikkelen, zoals fleet management, voorraadbeheer, ... om te voldoen aan de unieke eisen van uw bedrijf.

Screenshot 2024 01 25 at 14 39 10

Uitgebreide Modulebibliotheek

Met modules voor voorraadbeheer (inclusief QR-codes), CV-beheer, projectmanagement, planning, contactbeheer, timesheets, personeelsbeheer, sollicitantbeheer, CRM, facturatie, financiële opvolging en budgetbeheer, is Resumo.io uw one-stop-shop voor bedrijfsbeheer.

Screenshot 2024 01 25 at 14 32 25

Rolgebaseerd Toegangssysteem

De applicatie biedt een rolgebaseerde interface, waarmee modules kunnen worden aangepast aan verschillende rollen binnen uw organisatie, wat zorgt voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring en verhoogde beveiliging.

Screenshot 2024 01 25 at 14 48 48

Inzicht in bedrijfsprocessen

Vereenvoudig de urenregistratie en verbeter de nauwkeurigheid van projecttijden. Genereer nauwkeurige facturen en versnel het betalingsproces en krijg diepgaand inzicht in de financiële prestaties per werknemer en project.

Screenshot 2024 01 25 at 14 32 47

Software op maat van je bedrijf

Met Resumo.io kiest u voor een veelzijdige, aanpasbare en integratieve oplossing voor uw bedrijfsprocessen. Beheerd door Alpine Digital, is deze tool uw sleutel tot gestroomlijnde bedrijfsvoering en verbeterde productiviteit.

Kosten besparen

Beperk operationele uitgaven, optimaliseer huur- en personeelskosten.

Prijzen en marges

Prijzen bijhouden en automatisch marges bepalen

Nauwkeurigheid vergroten

Fouten minimaliseren en prijsberekeningen optimaliseren

Software verbinden

Automatisch het winkelmandje vullen of verbinden met je ERP

Contacteer ons

Ontvang je graag extra informatie of wil je een demo aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je binnen de 3 werkdagen.