Regel al je businessprocessen zoals facturatie, klantenopvolging, voorraadbeheer vanuit één centraal platform.

Software verbinden

Visualiseer je data vanuit jouw softwarepakketten om de bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering te optimaliseren.

Vraag een offerte aan

Je onderneming is reeds voorzien van goed functionerende systemen, maar er wordt nog vaak dubbel werk uitgevoerd? Dit zorgt alleen maar voor verwarring! Een connectie tussen bestaande software kan de oplossing bieden! Bij Alpine Digital voorzien we één centraal platform waar alle nodige informatie beheerd kan worden. Hierdoor kan iedere afdeling blijven werken met de huidige systemen. Dit zorgt eveneens voor een goede vertaling tussen al de verschillende afdelingen.

Enkele voorbeelden zijn Exact, Teamleader, Adsolut, Comanage, Mailchimp, CraftCMS en nog zoveel meer!

Ontdek hoe we voor Ridley de juiste oplossing konden aanbieden.

Software verbinden,
ook iets voor uw onderneming?

Laten we samen kijken hoe Alpine Digital uw onderneming kan digitaliseren en versnellen.

Hoe gaan we te werk?

Software verbinden is afhankelijk van je onderneming. We nemen het voortouw om te starten met een verkennend gesprek en juiste analyse.

Bespreek de mogelijkheden arrow_downward
Image of Verkennen & analyseren 1

Verkennen & analyseren

We starten met een analyse van uw huidige digitale processen. Hierdoor leren we meer over het bedrijf en wat belangrijk is voor u een uw klanten. Samen bespreken we de doelstellingen en mogelijkheden om uw bedrijf optimaal en nóg meer te digitaliseren.

Image of Ontwikkelen van software 2

Ontwikkelen van software

Nadien starten we bij Alpine digital met de ontwikkelingsfase van uw digitale processen. Uiteraard doen we elke stap in samenspraak met u zodat we samen tot het beste resultaat komen. We zorgen in de meeste gevallen voor een koppeling tussen al uw huidige platformen, zodat u zo min mogelijk nieuwe (software)systemen moet aankopen. Op deze manier ontwikkelen we een optimaal en kostenefficiënt resultaat voor uw bedrijf.

Image of Opleiding & opvolging 3

Opleiding & opvolging

Wanneer de implementatie gebeurt zorgen wij voor een goede opleiding van uw werknemers; Zo kan iedereen binnen uw bedrijf snel van start met de nieuwe ontwikkeling. Voor aanpassingen, updates of eender welke vraag zijn onze experten slechts één telefoontje verwijderd voor een vakkundige dienstverlening.