Contacten en klanten makkelijk beheren

Klantenbeheer

Een overzicht van je klanten, partners of contacten. Automatisch synchroniseren met Mailchimp, je boekhoudpakket of andere software.

Vraag een offerte aan

Klantenbeheer geeft u een centraal overzicht van klanten, partners en andere contacten. Hierdoor kan u makkelijk verkoopsopportuniteiten opvolgen, contactgegevens delen, projecten opstarten en nadien toekennen aan de uitvoerende werknemers. Ook is het mogelijk om deze tool te koppelen aan andere, zoals bijvoorbeeld Mailchimp en Salesforce om gerichter sales en marketing uit te voeren.

Bij Alpine Digital hechten we veel waarde aan efficiënt werken. Daarom importeren wij het klantenbeheer rechtstreeks in uw bestaande software.

Klantenbeheer,
ook iets voor uw onderneming?

Laten we samen kijken hoe Alpine Digital uw onderneming kan digitaliseren en versnellen.

Hoe gaan we te werk?

Klantenbeheer is afhankelijk van je onderneming. We nemen het voortouw om te starten met een verkennend gesprek en juiste analyse.

Bespreek de mogelijkheden arrow_downward
Image of Verkennen & analyseren 1

Verkennen & analyseren

We starten met een analyse van uw huidige digitale processen. Hierdoor leren we meer over het bedrijf en wat belangrijk is voor u een uw klanten. Samen bespreken we de doelstellingen en mogelijkheden om uw bedrijf optimaal en nóg meer te digitaliseren.

Image of Ontwikkelen van software 2

Ontwikkelen van software

Nadien starten we bij Alpine digital met de ontwikkelingsfase van uw digitale processen. Uiteraard doen we elke stap in samenspraak met u zodat we samen tot het beste resultaat komen. We zorgen in de meeste gevallen voor een koppeling tussen al uw huidige platformen, zodat u zo min mogelijk nieuwe (software)systemen moet aankopen. Op deze manier ontwikkelen we een optimaal en kostenefficiënt resultaat voor uw bedrijf.

Image of Opleiding & opvolging 3

Opleiding & opvolging

Wanneer de implementatie gebeurt zorgen wij voor een goede opleiding van uw werknemers; Zo kan iedereen binnen uw bedrijf snel van start met de nieuwe ontwikkeling. Voor aanpassingen, updates of eender welke vraag zijn onze experten slechts één telefoontje verwijderd voor een vakkundige dienstverlening.