Personeel & consulting

IT Consultancy

Bij de juiste software hoort het juiste profiel.

Vraag een offerte aan

Door een grondige analyse van jouw onderneming kunnen we je team vervolledigen met de juiste mensen op de juiste plaats. Dankzij de kennis van een externe consultant kan u met een gerust hart alle IT-tools uit handen geven en begeleiden wij u doorheen elke belangrijke stap van uw onderneming.

Onze outsourcing consultants zijn gespecialiseerd in:

  • Java (Spring (boot), Java/JEE, JPA en hibernate), PHP (+ Laravel), CraftCMS
  • Javascript, Typescript, Angular, React, Vue (frontend)
  • UX, UI, prototyping, analyse (design)

Bij Alpine Digital vinden we het belangrijk dat het goed klikt tussen het huidige team en de consultant. We doen dit aan een gunstig tarief zonder in kwaliteit te moeten boeten.

IT Consultancy,
ook iets voor uw onderneming?

Laten we samen kijken hoe Alpine Digital uw onderneming kan digitaliseren en versnellen.

Hoe gaan we te werk?

IT Consultancy is afhankelijk van je onderneming. We nemen het voortouw om te starten met een verkennend gesprek en juiste analyse.

Bespreek de mogelijkheden arrow_downward
Image of Verkennen & analyseren 1

Verkennen & analyseren

We starten met een analyse van uw huidige digitale processen. Hierdoor leren we meer over het bedrijf en wat belangrijk is voor u een uw klanten. Samen bespreken we de doelstellingen en mogelijkheden om uw bedrijf optimaal en nóg meer te digitaliseren.

Image of Ontwikkelen van software 2

Ontwikkelen van software

Nadien starten we bij Alpine digital met de ontwikkelingsfase van uw digitale processen. Uiteraard doen we elke stap in samenspraak met u zodat we samen tot het beste resultaat komen. We zorgen in de meeste gevallen voor een koppeling tussen al uw huidige platformen, zodat u zo min mogelijk nieuwe (software)systemen moet aankopen. Op deze manier ontwikkelen we een optimaal en kostenefficiënt resultaat voor uw bedrijf.

Image of Opleiding & opvolging 3

Opleiding & opvolging

Wanneer de implementatie gebeurt zorgen wij voor een goede opleiding van uw werknemers; Zo kan iedereen binnen uw bedrijf snel van start met de nieuwe ontwikkeling. Voor aanpassingen, updates of eender welke vraag zijn onze experten slechts één telefoontje verwijderd voor een vakkundige dienstverlening.