Analyseren van uitdagingen en visualiseren via prototypes.

Analyse & Prototyping

D.m.v. prototypes zorg je voor een realistische werking van je applicatie, alvorens je start met ontwikkelen.

Vraag een offerte aan

Een IT-dienst weet beter dan eender welke afdeling hoe belangrijk de waarde van data en goedwerkende softwaresystemen is. Daarom luisteren we graag met een technisch oor om ons helemaal in te leven in uw onderneming. Afhankelijk van de noden van het bedrijf stellen we een analyse op die u meteen een beeld geeft van alle verschillende mogelijkheden. Ook voeren we een grondig onderzoek uit om technische struikelblokken te vermijden. Na het opmaken en testen van een prototype (klikbaar wireframe) bezorgen we u een offerte, of kan u zelf met een intern IT-team aan de slag.

Op deze manier hebben we reeds duizenden euro’s bespaard bij onze klanten. Ontdek een aantal van onze cases.

Analyse & Prototyping,
ook iets voor uw onderneming?

Laten we samen kijken hoe Alpine Digital uw onderneming kan digitaliseren en versnellen.

Hoe gaan we te werk?

Analyse & Prototyping is afhankelijk van je onderneming. We nemen het voortouw om te starten met een verkennend gesprek en juiste analyse.

Bespreek de mogelijkheden arrow_downward
Image of Verkennen & analyseren 1

Verkennen & analyseren

We starten met een analyse van uw huidige digitale processen. Hierdoor leren we meer over het bedrijf en wat belangrijk is voor u een uw klanten. Samen bespreken we de doelstellingen en mogelijkheden om uw bedrijf optimaal en nóg meer te digitaliseren.

Image of Ontwikkelen van software 2

Ontwikkelen van software

Nadien starten we bij Alpine digital met de ontwikkelingsfase van uw digitale processen. Uiteraard doen we elke stap in samenspraak met u zodat we samen tot het beste resultaat komen. We zorgen in de meeste gevallen voor een koppeling tussen al uw huidige platformen, zodat u zo min mogelijk nieuwe (software)systemen moet aankopen. Op deze manier ontwikkelen we een optimaal en kostenefficiënt resultaat voor uw bedrijf.

Image of Opleiding & opvolging 3

Opleiding & opvolging

Wanneer de implementatie gebeurt zorgen wij voor een goede opleiding van uw werknemers; Zo kan iedereen binnen uw bedrijf snel van start met de nieuwe ontwikkeling. Voor aanpassingen, updates of eender welke vraag zijn onze experten slechts één telefoontje verwijderd voor een vakkundige dienstverlening.