Telloport

Goede ideeën mag je nooit opbergen, maar wél versturen

Cover of Telloport
Client Telloport

Je fysieke documenten verzenden, ontvangen en delen op een snelle en makkelijke manier zoals het versturen van een e-mail? Start-up Telloport uit Hasselt ontwikkelt gedigitaliseerde lockers waardoor bedrijven, koeriers en andere personen goederen kunnen achterlaten, die vervolgens afgehaald kunnen worden door de ontvanger.

Bij de opstart liep de digitale visie van Telloport niet in lijn met de werkelijke flow van de lockers. De touchscreenschermen die gebruikt worden om zo’n locker te openen en te sluiten werkten niet zoals verwacht. Daarnaast vroegen klanten steeds heel wat modificaties, waardoor er geen "one solution for all" meer bestond. Daardoor verloor Telloport veel tijd in het ontwikkelingsproces en werden bepaalde deadlines niet gehaald.

Bij Alpine Digital hebben we ons volledig verdiept in hun software, cases én klanten. Alle pijnpunten werden blootgelegd, besproken en gerevalueerd. We hebben Telloport mee uitgedaagd in het denkproces waarna we samen zijn overgegaan zijn tot een prototype (Sketch & Invision). Na grondig testen werd deze gedachtegang omgezet tot een mooi ’User Interface-project’ met als optie het bepalen van een gepersonaliseerd thema, afhankelijk van de klant. Denk hierbij aan het invoeren van een logo, kleur, etc.

De schema’s van Alpine Digital vormen intussen de leidraad doorheen het hele proces van Telloport.

Alpine Digital leverde ons een voortreffelijk design van onze Terminal applicatie. We konden op hen rekenen voor een snelle en correcte uitvoering van deze UI en UX opdracht. Binnen de afgesproken tijd en het vooropgestelde budget.

Oplossingen voor Telloport

We zorgen ondermeer voor de volgende oplossingen:

Hoe wij ondersteunen arrow_forward

Vertrouwen, transparantie & eerlijkheid

Voor Alpine Digital is het belangrijk dat we de juiste oplossing aanbieden voor uw onderneming. Daarom analyseren we eerst wat de behoefte en noden voordat we een strategie op maat uitwerken. Op deze manier voorzien wij voor u een kwalitatief en doelgerichte oplossing.

Hoe we te werk gaan arrow_forward