Website

Website en video voor Roots Lunchbar


Wij ontzorgen Roots Lunchbar met de ontwikkeling van hun website. Via Craft CMS kunnen ze eenvoudig teksten, media en menu-aanpassingen doen, direct gelinkt aan hun online winkel. Beheer van online aanwezigheid wordt zo moeiteloos geregeld.

Shots roots

Wat we deden voor Roots Lunchbar

Craft CMS website

We nemen de zorgen weg bij Roots Lunchbar door te helpen bij de ontwikkeling van hun website. Met behulp van het op Craft CMS gebaseerde contentmanagementsysteem (CMS) kunnen ze moeiteloos teksten, foto's en video's toevoegen, evenals aanpassingen maken aan hun menukaart.

Hosting

We hebben ook de verantwoordelijkheid genomen voor hun hosting en domeinnaam, waardoor Roots Lunchbar zich geen zorgen hoefde te maken over deze aspecten.


Gerelateerde diensten

Websites

Bij Alpine Digital bouwen we websites en webshops om uw bedrijf via online groei te stimuleren. Kies uit een basis webshop of op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer
Screenshot 2023 11 06 at 15 24 15

Apps

Wiij bouwen op maat gemaakte mobiele apps en desktop applicaties voor je bedrijf. Bied een unieke gebruikerservaring aan je klanten en werknemers.

Lees meer
Webapp

Craft CMS

Alpine Digital is expert in Craft CMS websites en webshops. Daarnaast gebruiken wij Craft CMS ook voor op maat gemaakte software voor u bedrijf.

Lees meer
Craftcms