Ridley

Van parking tot peloton voor Ridley

Cover of Ridley
Client Ridley

Ridley is onderdeel van de Belgian Cycling Factory, het grootste fietsbedrijf van België. Een feit waar ze bij Ridley enorm trots op zijn, aangezien België één van de onbetwiste geboorteplaatsen van het wielrennen is. Sinds de oprichting van het merk in 1997 heeft Ridley zwaar geïnvesteerd in research & development wanneer we spreken over de fietsen zelf, maar qua digitale aanwezigheid bleven ze een beetje achter.

Bij Alpine Digital brachten we Ridley tot in het peloton dankzij een optimalisatie van hun website met een doelgericht user experience process. Denk aan de volledige branding en een koppeling met het PIM systeem (Akeneo) en Microsoft Dynamics. Ook bezorgden we met CrafCMS een overzicht van de digitale content aan het gehele marketing team. Vervolgens maakten we de connectie tussen beiden systemen door met Nuxt (VueJS) de data uit CraftCMS te halen én te verbinden met hun PIM en Microsoft Dynamics.

De digitale versnelling moest dankzij COVID-19 omgezet worden tot een helse spurt van maar liefst 3 weken, door een volledig op maat gemaakte webshop op te starten die al snel de volledige outlet liet uitverkopen.

Oplossingen voor Ridley

We zorgen ondermeer voor de volgende oplossingen:

Hoe wij ondersteunen arrow_forward

Vertrouwen, transparantie & eerlijkheid

Voor Alpine Digital is het belangrijk dat we de juiste oplossing aanbieden voor uw onderneming. Daarom analyseren we eerst wat de behoefte en noden voordat we een strategie op maat uitwerken. Op deze manier voorzien wij voor u een kwalitatief en doelgerichte oplossing.

Hoe we te werk gaan arrow_forward