Software op maat Website

Je eigen zwembad configureren

We ontworpen voor de zwembadspecialisten van Thermostar een online configurator.

Thermostar

Een CraftCMS website

Wij hebben voor Thermostar een geheel op maat gemaakte website ontwikkeld via CraftCMS, die als platform dient voor de presentatie van hun uitgebreide diensten als vooraanstaand en professioneel zwembadbouwbedrijf. Deze website is ontworpen om niet alleen de verschillende diensten van Thermostar als zwembadbouwer te presenteren, maar biedt ook een overzicht van hun ecologische producten die beschikbaar zijn voor bezoekers.

Screenshot 2023 11 06 at 15 12 05

Zwembadconfigurator

Een opvallend kenmerk van deze website is de interactieve configurator. Hiermee kunnen bezoekers op een interactieve manier hun eigen zwembad volledig samenstellen. Van de keuze van de foliekleur tot de afmetingen van de trap, verlichtingsopties en de selectie van boordstenen - dit alles is mogelijk. Wat deze configurator nog indrukwekkender maakt, zijn onze 3D renders die een fotorealistische weergave geven van het samengestelde zwembad. Dit stelt bezoekers in staat om een nauwkeurig en levendig beeld te krijgen van het mogelijke resultaat nog vóór de daadwerkelijke bouw begint.

Screenshot 2023 11 06 at 15 13 19

Gerealiseerde dromen

Deze website is een perfecte showcase van vakmanschap en innovatie, waarbij functionaliteit samensmelt met esthetiek. De naadloze integratie van CraftCMS biedt een gebruiksvriendelijke en flexibele ervaring, waardoor bezoekers moeiteloos door de site kunnen navigeren en zich laten inspireren door de diverse mogelijkheden die Thermostar te bieden heeft als toonaangevende zwembadbouwer.

51

Klaar voor de toekomst

Met deze website hebben we niet alleen een platform gecreëerd voor de presentatie van diensten en producten, maar ook een online ruimte waar bezoekers volledig kunnen participeren in het creatieproces van hun droomzwembad. Dit alles draagt bij aan een verhoogde gebruikersbetrokkenheid en voldoet aan de behoeften van bezoekers die op zoek zijn naar zowel expertise als een unieke, op maat gemaakte ervaring.

Screenshot 2023 11 06 at 15 12 55

Een online productconfigurator

De klant kan zelf een product naar wens samenstellen.

Een website in Craft CMS

Een website met een stevig fundament voor maatwerk

Zelf pagina's bouwen

Bouw zelf je website uit met onze custom pagebuilder.

Branded mailtemplates

Je klanten tot in de mailbox aanspreken met je eigen identiteit


Enkele van onze diensten

Websites

Bij Alpine Digital bouwen we websites en webshops om uw bedrijf via online groei te stimuleren. Kies uit een basis webshop of op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer
Screenshot 2023 11 06 at 15 24 15

Webshops

Bij Alpine Digital bouwen we websites en webshops om uw bedrijf via online groei te stimuleren. Kies uit een basis webshop of op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer
Orkam preview

Configurators

Alpine Digital is gespecialiseerd in het bouwen van productconfigurators en biedt de mogelijkheid tot naadloze integratie met jouw webshop of ERP-systeem.

Lees meer
Wasombouw mac