Ideashooter

Idee- en innovatiemanagement

Cover of Ideashooter
Client Ideashooter

Met Ideashooter ben je in staat om je bedrijfsstrategie te delen, en zorgen dat je collega's volledig aan boord zijn. Door Ideashooter als werkmiddel aan te bieden, kunnen ze hun ideeën en projecten voorstellen en aligneren met de bedrijfsstrategie.

Op deze manier betrek je de collega's, en voelen ze zich gehoord. Hun ideeën worden na evaluatie in groepen uitgewerkt, die op zich weer gemeten en beoordeeld kunnen worden. D.m.v. gamification worden ze gemotiveerd om mee het verschil te maken.

Een mobiele applicatie en webportaal geeft iedereen in je onderneming - van manager tot arbeider - de mogelijkheid om te participeren aan de innovatie van je bedrijf.

Alpine Digital zorgt voor een oplossing van A tot Z. Vanuit een analyse ontworpen we een prototype, dat na evaluatie werd omgezet naar een webportaal en mobiele applicatie (React Native).

Alpine Digital heeft het mij wel heel eenvoudig gemaakt. Er werd geluisterd naar mijn verhaal, alle noden die ik had werden haarfijn geanalyseerd. Van daaruit kwamen de eerste ontwerpen, top! Nog steeds verbaasd het mij hoe logisch en gestructureerd zij mijn noden hebben vertaald naar een klantvriendelijke omgeving. Vakkundig projectmanagement en heldere communicatie hebben het ontwerp omgezet naar de realiteit. Een resultaat waar ik zeer fier op ben. Bedankt aan alle collega’s van Alpine Digital voor de vlotte en aangename samenwerking.

Oplossingen voor Ideashooter

We zorgen ondermeer voor de volgende oplossingen:

Hoe wij ondersteunen arrow_forward

Vertrouwen, transparantie & eerlijkheid

Voor Alpine Digital is het belangrijk dat we de juiste oplossing aanbieden voor uw onderneming. Daarom analyseren we eerst wat de behoefte en noden voordat we een strategie op maat uitwerken. Op deze manier voorzien wij voor u een kwalitatief en doelgerichte oplossing.

Hoe we te werk gaan arrow_forward