Consultancy - ACA Group

De juiste profielen op de juiste plaats voor A.C.A Group

Cover of Consultancy - ACA Group
Client ACA Group

Het IT-solutions bedrijf A.C.A. uit Hasselt staat in de markt bekend om eerlijke en hoogwaardige implementatie en integratie van softwareoplossingen. Ze behalen en behouden de hoogste klantwaarde met oplossingen die ontwikkeld zijn met een toekomstbestendige technologie. Met andere woorden aarzelen ze niet om nieuwe wegen in te slaan wanneer het gaat over innovatie.

Met deze visie in gedachten is het belangrijk om heel wat back-end en front-end developers in hun team te laten meedraaien, maar het analyseren van heel wat IT-profielen kost heel wat tijd én geld. Daarom zochten wij bij Alpine Digital naar een aantal perfecte matches voor de opdrachten die A.C.A. uitvoert. Daar bovenop zorgen we voor een scherpe prijs, waarmee ze zelf hun marges gezond kunnen houden.

Deze doelgerichte manier van werken maakt van A.C.A een tevreden klant waar tot op het heden 100% van onze voorgestelde profielen werkzaam zijn. Zowel zeer ervaren IT’ers als ‘juniors’ met de mentaliteit van mediors dragen hun steentje bij aan de groei van het IT consulting bedrijf.

Oplossingen voor Consultancy - ACA Group

We zorgen ondermeer voor de volgende oplossingen:

Hoe wij ondersteunen arrow_forward

Vertrouwen, transparantie & eerlijkheid

Voor Alpine Digital is het belangrijk dat we de juiste oplossing aanbieden voor uw onderneming. Daarom analyseren we eerst wat de behoefte en noden voordat we een strategie op maat uitwerken. Op deze manier voorzien wij voor u een kwalitatief en doelgerichte oplossing.

Hoe we te werk gaan arrow_forward